enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Sağlık Çalışanından Paraşütlü Evlilik Teklifi

12.09.2020
65
A+
A-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sağlık çalışanı çiftin yamaç paraşütü evlilik teklifiyle bitti. İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Başkanı Mehmet Mustafa Tekgüzel, gönlünü kaptırdığı hemşire Gülçin Kaya’ya sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.

Mehmet Mustafa Tekgüzel, Hatay Devlet Hastanesinde görevli hemşire Gülçin Kaya’ya sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı. Amanos Dağlarının zirvesinden uzman yamaç paraşütü sporcuları ile birlikte çift kişilik paraşütler ile atlayan çift bir süre İskenderun semalarında süzüldü. Hazırlanan plan gereği sevdiği kızdan önce iniş yapan M. Mustafa Tekgüzel iniş alanında evlilik teklifi için müzik dahil her şeyi arkadaşları ile planladı. Gülçin Kaya’nın inişi sırasında “Hayat boyu bu filmin başrolünde benimle oynarmısın Gulem” yazılı pankart açarak evlilik teklifi yapan Tekgüzel’in sürprizi karşısında şaşkına dönen Kaya’nın cevabı evet olunca yüzük takıldı.

Çiftin sevdiği şarkının çaldığı ve alkışların tutulduğu evlenme teklifi pandemi sürecinde zor zamanlar yaşayan sağlık çalışanlarından güzel bir haber olarak kayıtlara geçti.

 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.