enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
45,1707
EURO
53,0077
ALTIN
6.714,03
BIST
14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
25°C
Hatay
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
21°C
Pazartesi Yağmurlu
15°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C

Veysel Cıncık

Gazetecilik mesleğinde 38. yıl. TİMBİR Danışma Kurulu ve AKİYAD Başkanı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç’tan Orman Yangınına İlişkin Açıklama

12.09.2020
42

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Hatay’da çıkan ve kontrol altına alınan yangınla ilgili açıklamada bulundu.

Öztunç, partisinin Hatay İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Hatay’a geldiklerini söyledi.

Yangının etkili olduğu Yaylacık, Kisecik, Yeniköy ve Seldiren mahallelerinde çeşitli incelemelerde bulunduklarını aktaran Öztunç, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

“Bu kadar büyük bir orman yangınını daha önce görmemiştim. 3 bin ile 3 bin 500 hektar arası bir orman alanı yanmış.” diyen Öztunç, yangının her yönüyle araştırılması gerektiğini belirtti.

Öztunç, şunları kaydetti:

“Bu yangını kim ve kimler çıkarttıysa, her ne sebeple çıkartıldıysa o sorumlular mutlaka bulunmalıdır. Yanan bölgelerde ormanlaşma olmalı. Sorumlulular mutlaka bulunmalı, yanan ağaçların yerine yeniden ağaç dikilmeli. Hiç kimse buralarda başka hesaba girmesin, buna izin vermeyiz.”

Öztunç’a temaslarında CHP Hatay milletvekilleri Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Serkan Topal ile CHP Adana milletvekilleri Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin de eşlik etti.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.