enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5940
EURO
34,8484
ALTIN
2.496,68
BIST
9.646,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
33°C

EĞİTİME KATKILARI UNUTULMAYACAK

30.11.2021
215
A+
A-

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısına yoğun katılım oldu. Beyaz Saray Restaurantta düzenlenen etkinliğe, Okul Müdürü Feremez Balaman, Öğretmenler, veliler ve eğitim gönüllüleri destek verdi.

Kısa bir açılış konuşması yapan Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Diken, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın, daha rahat bir ortamda eğitim görebilmeleri için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirterek, “Okul idarecilerimiz ile yaptığımız istişareler sonucu tespit edilen eksikleri gidermek için, etkinlikler düzenliyoruz. En büyük destekçimiz, bu güzel eğitim yuvasını bölgemize kazandıran Yılmaz ailesinin değerli ferdi sayın Selma Yılmaz’dır. Elbette bölgemizin müstesna iş insanlarından da destek alıyoruz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Tüm çabamız, çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim ve öğretim görmesini sağlayabilmektir” şeklinde konuştu.

Kahvaltı etkinliğine Arsuz Belediyesi geçen dönem Belediye Başkanı Nazım Culha ve Eşi, ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık ve eşi Uzman Doktor Serdar Kanuncu ile çok sayıda davetli katıldı. Katılımcıların büyük keyif aldığı kahvaltıda, Okul Aile Birliği’nin etkinliklerine destek veren ARİAD Başkanı Adnan Ağır, AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık, Uzman Doktor Serdar Kanuncu ve Başkent Üniversitesi İskenderun Özel Başkent Okulları Müdürü Murat Çetin’e plaket takdim edildi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.