enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Parçalı Bulutlu
22°C
Hatay
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
33°C
Çarşamba Çok Bulutlu
31°C

EN BÜYÜK RİSK BELİRSİZLİK

15.06.2021
90
A+
A-

Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği’ne (AKİYAD) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ülke ve bölge ekonomisine pandemi sürecinin etkileri konusunda fikir alış-verişinin bulunulduğu ziyarette, Kuyumculuk sektörünün sorunları da masaya yatırıldı. Ülke genelinde tüm kuyumcu esnaflarının bir araya gelerek Birlik oluşturma çabasının sonuçsuz kaldığına değinen Başkan Uğur Fırat, “Altın fiyatlarının sürekli değişkenlik göstermesi, sanılmasın ki esnafımızın yararınadır. Bir saat sonrasında nasıl bir gelişme yaşanacağını bilmediğimiz bir ortamda, alış yapmak da, satış yapmak da riskli. Buna rağmen hizmetlerimizi kesintisiz sürdürüyoruz. Birlik kurma yönündeki çalışmalarımızı da sonuna kadar gayretle sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık ise, sektörü sorunlarının kamuoyuna ve ilgililere aktarılması yönünde her daim destek olacaklarını dile getirdi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.