enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
40,0009
EURO
46,9917
ALTIN
4.290,34
BIST
10.107,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
34°C
Hatay
34°C
Açık
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
33°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
32°C

İskenderun’da Büyük Yenilik: 250 Dönüm Rekreasyon Alanı

20.08.2024
53

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem sonrası yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere hafta sonunda İskenderun’u ziyaret etti. Bakan Kurum, İskenderun sahilinde 250 dönümlük bir alanın rekreasyon alanı olarak düzenleneceğini duyurdu. Bakan Kurum, Vali, milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, İskenderun ilçe belediye başkanı ve diğer yetkililerle birlikte Atatürk Anıt Alanı ve sahil bandında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, projeyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız, İskenderun sahilimize 250 dönümlük bir rekreasyon alanı kazandıracak. Bu proje, hemşehrilerimize önemli bir nefes alanı sunacak. Projenin her detayıyla yakından ilgilenen ve Hatay’ımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Bakanımız Sn. Murat Kurum’a teşekkür ederiz.”

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.