enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3627
EURO
34,9648
ALTIN
2.326,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

KARAR MERCİİ HALKTIR

11.06.2021
125
A+
A-

Geçen dönem Arsuz Belediye Başkanlığı görevini başarı ile icra eden Nazım Culha ve çalışma arkadaşları Şevket Köybaşı ile Sedat Deveci, Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği (AKİYAD) Başkanı Veysel Cıncık’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Arsuz’un ilçe statüsüne kavuşmasıyla birlikte önemli hizmetlerde bulunan ve projeler hazırlayan Nazım Culha, bu dönem belediye başkanlığına aday gösterilmemiş olsa bile, ilçenin menfaatine olan her konuda ön saflarda yer aldı.

AKİYAD’ın bölgesel anlamda sektöre canlılık getireceğine inandığını ifade eden Nazım Culha, “Tarafsızlığınızı ve toplumsal olaylara duyarlılığınızı takdir ile takip ediyorum. Arsuz belediye başkanlığı görevim süresince, motivasyonumuzu arttıracak haberler ve özeleştirilerinizle her daim destek oldunuz. Derneğinizin bölgesel anlamdagüzel projelere imza atacağına yürekten inanıyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, merak edilen soruyu sordu: “Önümüzdeki seçimde Arsuz Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız? Nazım Culha’nın cevabı çok net oldu: “Ona halk karar verir”.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.