enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3942
EURO
35,0195
ALTIN
2.325,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

MUHTEŞEM DÜĞÜN

10.09.2021
501
A+
A-
İskenderun Kaymakamlığı Özel Kalem personeli Emniyet mensubu A. Arzu Koçkal’ın hanımefendi kızı Nilay ile Ciğerli ailesinin değerli evladı Ökkeş, görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.
Seçkin davetlilerin katıldığı düğün töreninde, Nilay ile Ökkeş’in nikahlarını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Kıyarken
nikah şahitliklerini İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Ahmet Kurdoğlu yaptı. İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı her nikahta tavsiyede bulunduğu 4 S kuralını hatırlatarak, “Sevgi, saygı, sabır ve sadakatın olduğu yerde mutluluk olur. Birbirinizi sevin, karşılıklı anlayış içinde olun. Ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum” şeklinde konuştu.
Evlilik cüzdanını Nilay Ciğerli’ye teslim eden Kaymakam Yönden, “Sevgi gemisine binerek, mutluluk denizinde yelken açan çok kıymetli çiftimize bir ömür boyu sevgi, saygı, sadakat ve mutluluk niyaz ederken, Koçkal ve Ciğerli ailelerine de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Begonvilla Kır düğün salonunda gerçekleştirilen törene İskenderun Kaymakamı İskender

 Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve eşi Arife
www.hataydanhaner.com ailesi olarak Koçkal ve Ciğerli ailelerini kutluyor, Nilay-Ökkeş Ciğerli çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İSDEMİR Demir üretim Direktörü Mehmet Tellioğlu ve eşi Aliye Tellioğlu AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık ve eşi Yasemin Cıncık ile genç çiftin arkadaşları katıldı.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.