enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3650
EURO
34,9694
ALTIN
2.325,97
BIST
9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C

MUSA SARI ARSUZ’A DEĞER KATTI

02.09.2021
48
A+
A-

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İzmir’in Kemal Paşa İlçesine tayini çıkan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı onuruna veda yemeği düzenledi. Veda yemeğine ilçe protokolün yanı sıra Siyasi Parti Temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri de katıldı. Arsuz’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Güven, “Geleneksel olarak belki veda yemeği deniyor ama şeklen vedalaşsak ta aslında kalben vedalaşmıyoruz. Çünkü Sayın Kaymakamımız en az bizim kadar Arsuz’lu oldu. 5 yıldır burada ve iki buçuk yıldır beraber çalışıyoruz. Gerçekten bir kaymakam olarak Arsuz’a kattıklarını hep birlikte gördük şahit olduk. Ben iki buçuk yıldır birlikte çalışmaktan mutluluk duydum. Birlikte Arsuz için gönül gönüle, hiçbir şey düşünmeden sadece Arsuz için yapılacaklar için uyum içerisinde hareket ettik ve çalışmalar gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamım Arsuz sizin memleketiniz her zaman burada, tüm Arsuz’da bir yeriniz, bir kaşığınız, bir tabağınız, bir yorganınız vardır” ifadelerini kullandı.

Arsuz’da yaklaşık 5 yıla yakın süredir görev yaptığını belirten ve konuşması esnasında duygusal anlar yaşayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “En uzun süre görev yaptığım ilçedir. Ayrıca 6. asli görev yerim. Arsuz’daki sıcak insanların, sıcaklığını her zaman yanımızda hissettik. Her konuda, yaptığımız her işte herkesin desteğini yanımızda gördük ve biz de samimiyetimizi ortaya koyduk. Hiçbir kimseyi, kurumu, kuruluşu yaptığımız hiçbir çalışmada ayrı tutmadık. Arsuz da örneğin siyasetin seçim zamanında yapıldığını, onun dışında hemen hemen herkesin el ele durduğu, Arsuz için birlik olduğu mesajını her programda verdik. Allahaısmarladık, bu beş yıl için, bize yaşattığınız, güzel beş yıl için, dolu dolu beş yıl için şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, günün anısına ve Arsuz için yapmış olduğu tüm hizmetler için Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya teşekkür plaketi takdim etti. Bunun yanında Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez teşekkür mahiyetinde çeşitli hediyeler, Arsuz muhtarları adına, Nardüzü Mahalle Muhtarı Mehmet Şanlı da Kaymakam Musa Sarı’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.