enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5836
EURO
34,8316
ALTIN
2.411,21
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
34°C
Hatay
34°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
36°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C
Cuma Çok Bulutlu
30°C
Cumartesi Çok Bulutlu
31°C

ÖLÜ BULUNAN ADAMIN KATİLİ EN YAKINI ÇIKTI!

23.09.2021
25
A+
A-

Adana’nın Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde 21 Eylül’de saat 09.00 sıralarında yaşanan olayda, komşuları, haber alamadıkları İsmail İgeç’i (63) merak edip, evine gitti. Bahçe kapısından içeri giren komşuları, İgeç’in kanlar içinde yerde hareketsiz yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde İgeç’in, pompalı tüfekle vurulduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi. Komşuları, kendisini İsmail İgeç’in yeğeni olarak tanıtan Gökhan İgeç’in (39) bir haftadır yanında kaldığını söyledi. Olaydan bir gün önce akşam saatlerinde birkaç el silah sesi duyduklarını, ancak İgeç’in sürekli havaya ateş açmasından dolayı şüphelenmediklerini belirten komşuları, Gökhan İgeç’in aynı saatlerde evden ayrıldığını gördüklerini iddia etti.

Olayla ilgili çalışma başlatan Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Gökhan İgeç’in yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, Gökhan İgeç’i Şehit Duran Mahallesi’nde boş bir arsada yakaladı. Emniyete götürülen Gökhan İgeç’in, bir süre önce boşandığı eşi S.B.’yi (36) çocuklarına bağırdığı için darbettiği, kadının da şikayetçi olması üzerine İgeç’in, polis tarafından arandığı, bu nedenle kuzeni İsmail İgeç’in evinde saklandığı öğrenildi. Emniyete götürülen İgeç, alkol alırken tarştığı kuzenini öldürdüğünü itiraf etti ve sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Olay günü Gökhan İgeç’in, birlikte alkol aldığı İsmail İgeç’e, “Sen daha önce kadın satıyordun. Seninle aynı soy ismi taşıyamam” diyerek kavga ettiği, daha sonra da pompalı tüfekle vurduğu öne sürüldü. Cinayeti itiraf eden Gökhan İgeç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.