enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5159
EURO
34,7433
ALTIN
2.497,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
23°C
Hatay
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
29°C

OTOYOL ÜZERİNDEKİ KÖPRÜYE ÇIKARAK İNTİHARA KALKIŞTI!

22.09.2021
24
A+
A-

Adana’da sevgilisi tarafından terk edildiğini dile getiren 17 yaşındaki genç, yaşadığı acı sebebiyle otoyol üzerindeki köprüye çıkarak intihar etmeye kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, genci ikna etmek için uzun çaba harcarken, itfaiye ekipleri düşeceği noktaya hava yastığı açtı. Bir süre sonra polislere köprüden ineceğini söyleyen genç, kendini bir anda aşağı bıraktı. Hava yastığının üzerine düşen gencin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Adana’nın Sarıçam ilçesinde yaşanan olayda iddiaya göre 17 yaşındaki S.A.A. sevgilisinin kendisini terk ettiğini öne sürerek Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu’ndaki köprüye çıktı. Genç, polis gelince köprünün demir korkuluklarına tırmanarak atlayacağını söyledi. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekipleri de sevk edildi. Ekipler gencin atladığında düşeceği noktaya hava yastığı açtı. Polisin ikna çabaları sürerken genç ineceğini söyleyip birden kendini aşağı bıraktı. Genç itfaiyenin açtığı hava yastığının üzerine düştü. Ölümden dönen genç hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Yazarın Diğer Yazıları
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri, Kilis Valisi Recep Soytürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyelerini Kilis Valiliği Makamında kabul eden Vali Recep Soytürk, İskenderun ve Hatay’ın kendisi için çok özel olduğunu belirterek, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Suriye’deki gelişmeler ve Kilis’in bir sınır ili olması nedeniyle zor şartlarda çalışırken, bölge halkının huzur ve güven ortamında yaşamını sürdürmesi için mücadele eden Vali Recep Soytürk, sınır ticareti başta olmak üzere, gümrük kapılarının düzenlenmesi, Suriye tarafında Azez başta olmak üzere bir çok yerleşim merkezinde hayatın normalleşmesi için bir çok proje üretiyor. Suriye’li mültecilerin en yoğun yaşadığı sınır illerinden birisi olan Kilis’te halkın huzur ve güven ortamında yaşaması için çalıştıklarını belirten Kilis Valisi Recep Soytürk, vergi mükellefiyeti ve SGK kaydı bulunmayan Suriyeliler’e ait işyerlerini kayıt altına aldıkları gibi, tabelalarda Arapça yazılarını Türkçe ile değiştirme sürecini de gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkiye ile Suriye arasında sınır ticaretini önemsediklerini belirten Vali Soytürk, Suriye tarafında yapılan çalışmaların da olumlu sonuçlar verdiğini söyledi. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da, Kilis Valiliğinde yaptığı çalışmaların medyadaki yansımalarını memnuniyetle takip ettiklerini belirterek, “Çalışkanlığınız, insan odaklı hizmetleriniz, sorunların çözümündeki pratikliğinizi yakından biliyoruz. Hem Kilis’te hem de Suriye’nin Azez başta olmak üzere bir çok yerleşim alanında attığınız adımlar, her iki tarafta büyük bir memnuniyet yaratmıştır. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
19.06.2019
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.