enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3639
EURO
34,9576
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

PARTİ YAPANI İHBAR EDİN!

A+
A-
İskenderun Kaymakamlığı, yılbaşında 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili tüm tedbirleri aldı. Konu ile ilgili olarak, İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN takdir ve tensipleriyle, İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği “Yılbaşında Sokağa Çıkma Kısıtlaması” ile ilgili ek genelgesi ve bu genelge kapsamında Valiliğimizin talimatları gereğince; Kaymakamımız Sn. İskender Yönden ve Kolluk Kuvvetlerimizin işbirliği / koordinasyonuyla 31 Aralık 2020 Perşembe saat: 21.00′ dan itibaren 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat:05.00’a kadar “SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI” uygulanacak ve bu kapsamda da ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemizde de “SIKI DENETİMLER” ifa edilecektir. “112-155-156” çağrı numaralarına ihbarı yapılan ihlallerin ivedilikle mahallinde incelenerek, taviz vermeksizin yasal gereğinin yapılması yönünde güvenlik güçlerimizi talimatlandıran Kaymakam İskender Yönden, ayrıca herhangi bir alan veya mekanda yılbaşı eğlencesi, kutlama partisi v. b. etkinlikler yapılmasının önlenmesi ve bu yönde sıkı denetimlerin yapılması konusunda etkin bir planlama yapılmasını temin ve tesis etti.
Kontrol ve denetim görevinin yanı sıra İlçemizin asayiş ve huzur çalışmalarına ilişkin olarak İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül, ilgili birimlerimiz ve bağlı kuruluşlarımızla da istişare yapan İlçemiz Kaymakamı Sn. İskender Yönden, ilgili ve yetkili kurum ve kuruluşlarımız işbirliğiyle herhangi bir aksaklık/mağduriyete meydan verilmemesi için gereken tedbir ve önlemler alındı”
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.