enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5399
EURO
34,8951
ALTIN
2.437,02
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Çok Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Samandağlı Drogba! 7 Yaşındaki Çocuğun Kimliği Gören Şaşkınlığını Gizleyemiyor

14.09.2020
851
A+
A-

Hatay’ın Samandağ ilçesinde yaşayan Galatasaray taraftarı Erdem Dadük’ün, yıldız futbolcu Didier Drogba’nın sarı-kırmızılılara transfer olduğu sene adını verdiği oğlu Aslan Drogba 7 yaşına bastı.

Samandağ’da esnaflık yapan 33 yaşındaki Erdem Dadük ve 23 yaşındaki ev hanımı eşi Nadire Dadük, 13 Şubat 2014 tarihinde doğan bebeklerine Aslan Drogba adını verdi. Aile boyu Galatasaray tarafları olduklarını dile getiren Erdem Dadük, “Drogba Türkiye’ye gelip Galatasaray’a transfer olunca ben ve eşim çok sevinmiştik. Eşim o zamanlar hamileydi ve erkek doğarsa adını Drogba koyacağımızı söyledim. İsmi duyanlar, görenler şaşırıyorlar. Bazıları da kimliği görene kadar inanmıyor. Kimliği görenler de şok oluyor. Neden ismini Drogba koydun diye soruyorlar” dedi.

“ÇOK SEVİYORUM, İSMİNİ OĞLUMA VERDİM”

Hatayı boyunca Drogba’ya kişilik ve futbolcu olarak hayranlık beslediğini dile getiren Dadük, “O çok dürüst ve karakteri iyi olan bir insan. Futboldaki başarısı tartışılmaz. Drogba benim için çok değerli biridir, onu çok seviyorum bu yüzden oğluma bu ismi verdim” şeklinde konuştu.

“İLK ZAMANLAR BU DURUMA İNANMAMIŞTIM”

Annesi Nadire Dadük ise, eşinin bu düşüncesini dile getirdiği zaman önce inanmak istediğini belirterek, “Hamile olduğum zamanlarda Drogba, Galatasaray’a transfer olmuştu. Eşim Galatasaray fanatiğiydi ve bu duruma çok sevinmişti. Eşim, oğlumuz olursa adını Drogba koymak istediğini söyledi. İlk zamanlar ben bu duruma inanmamıştım. Çocuğumuzun cinsiyeti belli olduktan sonra herkese oğlumuz olacağını ve adını Drogba koyacağını söyledi. Oğlumuz doğduğunda ismini Drogba koydu. İlk başlarda oğlumuz kendi ismini söyleyemiyordu. Öğrenmesi için babası ‘oğlum senin ismin Drogba’ diye sürekli tekrar ediyordu. İsmin Drogba olmasına alıştık artık” diye konuştu.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.