enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
33°C

SAVAŞ”HATAY HAKETTİĞİ YERE GELECEK” DEDİ

A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki milletvekili heyeti, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti Ziyarette, Hatay’da olmaktan memnun olduğunu söyleyen Torun, “Hatay bizim için çok önemli bir kent. Burası medeniyetlerin beşiği, barış ve kardeşlik şehri. Yerel yönetimlerdeki başarınız diğer belediyelere örnek oluyor. Sizin katkılarınızla Hatay hak ettiği yere geliyor. Bu şehir, EXPO ile dünyaya açılacak. Atakaş Hatayspor’un başarıları ile de gurur duyuyoruz. Sorumluluğumuz büyük. Hep beraber daha iyisini yapacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

2 NİSAN’DA ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON YAPACAĞIZ

2 Nisan’da Erzin’de önemli bir organizasyon yapacaklarını ve “Türk Dünyası Buluşması” gerçekleştireceklerini vurgulayan Savaş, “Genel Başkanımızı ve sizi bu önemli organizasyonda yanımızda görmek isteriz” dedi. Ziyaretin ardından Lütfü Savaş ve heyet, Antakya Vakıf İşhanı alanına geçti. Torun ve beraberindekilere burada yapılacak planlamalara ilişkin bilgi veren Savaş, alanı kent meydanı olarak düzenleyeceklerini belirtti Bazı temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Torun’a, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile Hatay milletvekilleri Mehmet Güzel mansur, Suzan Şahin, Serkan Topal, İsmet Tokdemir, CHP İl Başkanı Ramiz Parlar ve CHP’li yöneticiler eşlik etti. Torun görüşmede, Hatay’ın hak ettiği yere gelmesi için yapılan çalışmaları takip ettiklerini, EXPO organizasyonu ile de şehrin dünyaya açılacak olmasını önemli bulduklarını söyledi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.