enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
25°C
Hatay
25°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

TEL ÖRGÜ ÇEKİP YOLU KAPATTI

12.09.2020
60
A+
A-

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir kişi, 20 haneye tek geçiş olan sokağı kendi tapulu malı olduğunu iddia ederek tel örgü çekip kapatınca vatandaşlar perişan oldu.

Alınan bilgiye göre, Kuşalanı Mahallesinde 20 haneye tek geçiş olan 211. Sokağın tapulu malı olduğunu iddia eden bir vatandaş yolu tel örgü ile kapatınca vatandaşlar yolsuz kaldı.

Mahalle sakini Mashar Aslan, “Yıllardan beri kullandığımız yol şuan kapalı durumda. Burada 2 ‘ye yakın ev bulunmaktadır, çıkmak istediğimiz zaman yol kapalı olduğu için çıkamıyoruz. Bulunduğumuz yerde hastasından yaşlısına oturan komşularımız var. Şu an bile acil bir durum olsa ambulansın geçebileceği yol kapalı olduğundan geçemez. Mahalle sakinleri yolun kapalı olmasından dolayı araçlarını park edemiyorlar. Bu durumun çözülmesi Samandağ Belediyesine başvurduk ama yine her zaman gibi yol aynı durumda kaldı ve şuan ne yapacağımızı da bilmiyoruz” dedi

Ailesini ziyarete gelen Yıldız Şahin ise “Ben de bu durumdan dolayı çok mağdurum. Şuan doğduğum büyüdüğüm anne babamın evine misafirliğe geldim. Ama yol kapalı olduğundan aracımda içeride mahsur kaldı. Sayın milletvekilleri, belediye başkanları kaç defa şikayet etmemize rağmen hiçbir şey yapılmadı. Burada 20 aile oturuyor ve herkesin evinde yaşlı insanlar, hastalarımız bulunuyor ve bu durumdan dolayı çok mağdurlar bu durumu çözmenizi rica ediyorum” diye konuştu.

Açık kalp ameliyatı geçiren Mehmet Aslan ise “Rahatsız olduğum için ayakta duramıyorum. Benim dışında hastalarımızda bulunmaktadır. Yolumuzun açılmasını istiyoruz” dedi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.