enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5250
EURO
34,9518
ALTIN
2.436,35
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Antakya CHP’de yeni İlçe Başkanı ÜMİT KUTLU…

23.12.2019
47
A+
A-

CHP Antakya İlçe Kongresi yapıldı ve Başkanlığa, Ümit Kutlu seçildi. Cumartesi günü HATMEK’te yapılan CHP Antakya İlçe Kongresi’ne, Partili eski Milletvekili ve Bakanlar Nihat Matkap ile Fuat Çay, Milletvekilleri Serkan Topal ile Mehmet Güzelmansur, il ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri ile kalabalık bir partili grubu katıldı.
Görevi kendi isteğiyle bırakan İlçe Başkanı Gökay Gökdemir, döneminde gerçekleşen çalışmaları anlattı ve Genel Kurul tarafından aklandı. İl Başkanı ile Milletvekillerinin konuşmaları sonrasında, seçimlere geçildi. Müfid Tatlı ile Ümit Kutlu olmak üzere, iki başkan adayının listeleri yarıştı.

Seçimler sonunda Ümit Kutlu’nun listesi 253 oy, Müfid Tatlı’nın listesi ise 137 oy aldı ve Ümit Kutlu, CHP’nin Antakya yeni İlçe Başkanı oldu. CHP Antakya İlçe Yönetim Kurulu’na seçilen isimler şunlar:
Servet Aksoy, Nebil Bağrıyanık, Deniz Bozkır, Funda Çalışkan, Süleyman Çaltak, Hasan Ali Çapar, Tahir Çelik, Erdi Çiçek, Funda Çiper, Aysel Çoban, Çiğdem Değirmenci, Ahmet Kaplan, Musa Keleş, Aycan Korkmaz, Mazhar Mansuroğlu, Cemil Şahutoğlu.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.