enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5360
EURO
34,9410
ALTIN
2.433,28
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Çok Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
24°C

ARİAD’ tan Emniyet Müdürü Kalkan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

29.07.2020
30
A+
A-

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri Tuğba Kara, Soydan Soydaş, Metin Ağır, Gökhan Tutar ve Erkan Horuz ile birlikte, geçtiğimiz günlerde Arsuz İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Dinçer Dinsever Kalkan’ı makamında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Sosyal mesafe kuralına riayet edildiği ziyarette ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan’a görevinde başarılar diledi.
Ağır, “Dünya zor bir süreçten geçiyor. Rabbim, ülkemizin ve milletimizin yardımcısı olsun. Bu dönemde birkaç meslek mensubu var ki, gerçekten cansiperane verdikleri hizmetle takdiri hak ediyorlar. Bunlardan biri sağlık çalışanları diğeri sizin de mensubu olduğunuz emniyet ve güvenlik güçlerimiz. Allah sizlerden razı olsun.” dedi.
Ziyaretten ve güzel dileklerinden ötürü ARİAD Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Kalkan ise emniyet mensuplarınca Arsuz’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.