enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Arsuz Zabıtası Denetimlerini Sıklaştırdı !

A+
A-

Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi rutin denetimlerini sıklaştırdı.

 

Yaz tatili sezonunun başlaması, okulların tatil olması, Ramazan Bayramı’nda tatilcilere ilave olarak Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek yerli turistlerin akınına uğrayacak olan Arsuz’da özellikle gıda işletmelerini denetleyen Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimler sırasında esnafların bayramını kutladı ve hayırlı bol kazançlar diledi.
Geçmişten bugüne gıda yönetmeliği ve halk sağlığı konularında hassas olan esnaflara teşekkür eden ve de önümüzdeki günlerde de denetimlerin süreceğini belirten Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan, rutin denetimlerini bayram tatili öncesi sıklaştırdıklarını söyledi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın talimatları üzerine, tatilcilerin huzur ve güven ortamında güzel günler geçirmeleri için denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Altan, “Her yaz tatili sezonu olduğu gibi, yerleşik nüfusun 5 katı artan bir nüfusa ulaşan Arsuz’da, halkımızın huzur ve güven ortamında tatillerini yapmalarını sağlamak adına, özellikle gıda işletmelerinde denetimlerimiz devam ediyor. Halkımız şunu iyi bilsin ki, herkes gönül rahatlığıyla tatilini huzur ve güven ortamında yapabilir. Belediye Başkanımız Nazım Culha’nın en hassas olduğu konuların başında halk sağlığı, huzur ve güven ortamının korunması gelmektedir. Bu bağlamda tüm esnaflarımızın kanun ve yönetmeliklere uygun çalışmalarından dolayı da memnunuz. İşletmelerin takibini de denetimlerimizle sürdüreceğiz” dedi.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.