enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
34,2575
EURO
37,6221
ALTIN
2.878,05
BIST
9.044,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
31°C
Hatay
31°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C

Arsuz’a ‘ÖZEL’ ilgi

Arsuz’a ‘ÖZEL’ ilgi
08.10.2024
8
A+
A-

Bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Arsuz İlçesine ‘özel ilgi’ gösterdi. Arsuz Belediyesini ziyaret eden Genel Başkan Özgür Özel, Belediye Başkanı Sami Üstün ve Belediye çalışanları tarafından çiçek takdimi ile karşılandı. Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, ilçenin genel durumunu içeren özet bir sunum yaptı. Başta alt yapı olmak üzere, Arsuz’un tüm sorunlarından arındırılıp, tarım ve turizmin iç içe geliştiği önemli bir merkez olması için yaptıkları çalışmalar ve projeleri Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e aktaran Belediye Başkanı Sami Üstün, CHP’nin ilk seçimlerde iktidar, Arsuz’un da Türkiye’nin en önemli turizm beldelerinden biri olacağına inandığını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ise, kıyı şeridinin uzunluğu ve coğrafik yapısıyla ülkemizin müstesna ilçelerinden biri olan Arsuz’un kalkınması, tarım ve turizm sektörlerinde ivme kazanması anlamında Devlet desteğinin önemine dikkat çekerek, “Arsuz ilçemiz, Partimizin en sağlam kalelerinden biridir. Bu güzel ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru ve ekonomik anlamda kalkınması için muhalefet partisi olsak bile elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah iktidar olduğumuzda, Arsuz’u hak ettiği konuma ulaştıracağız” şeklinde konuşu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.