enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3285
EURO
35,0893
ALTIN
2.297,14
BIST
9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
25°C
Hatay
25°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

ASİL OLAN MİLLET’TİR

02.12.2020
27
A+
A-

AKİYAD (Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği) kurucu Başkanı Veysel Cıncık, HESOB Başkan vekili Erol Akın’ı ziyaret etti. AKİYAD’ın kuruluş amacı ve kurucuları hakkında Erol Akın’a bilgi veren Başkan Veysel Cıncık, bölünme değil, büyüme hedefi ile yola çıktıklarını belirterek, “Derneğimizin Genel Merkezi İskenderun. Kısa süre içerisinde temsilcilikler açarak bölgesel yapılanmayı tamamlayacağız. Mesleğini hakkı ile yapan, kamu yararına çalışan tüm meslektaşlarımızı AKİYAD çatısı altında toplayarak, sorunların çözümü aşamasında güç birliğini sağlayacağız. Bizim için asil olan Millet’tir” şeklinde konuştu.

HESOB Başkan vekili, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “AKİYAD’ın temsilciliği bulunduğu her yerde, lokal sorunların çözümü ve ihtiyaç duyulan hizmetlerin temini konusunda üzerine düşen görevi yerine getireceğinden şüphem yok. Dernek kurucularını yürekten kutluyorum. Manevi desteğimiz her daim sizinle olacaktır. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte dayanışma çok önemli” dedi.

 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.