enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
34,1121
EURO
38,1138
ALTIN
2.862,67
BIST
9.963,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
29°C
Hatay
29°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

ASO KONTEYNER KENT’TE DEPREMZEDELER MAĞDUR!

04.09.2024
12
A+
A-

6 Şubat’ta meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrasında Antakya’nın Kisecik Mahallesi’nde Ankara Sanayi Odası (ASO) tarafından kurulan Konteyner Kent Yaşam Merkezi içerisinde var olan elektrik trafosunun içerisinde bulunan hücre patlaması nedeniyle depremzedeler 18 saattir elektrik kesintisi yüzünden mağdur oldu.  ASO Konteyner Kent’te yaşamını sürdüren depremzedeler elektrik enerjisinin bulunduğu trafo kabini içerisinde meydana gelen arıza nedeniyle 18 saatten bu yana mağdur oldular. Yaklaşık 750 kişinin yaşadığı ASO Konteyner Kent’te depremzedeler hücre patlaması nedeniyle elektriklerin kesilmesinin ardından su ihtiyaçlarını da karşılayamadıkları için mağdur edildiler.

ASO Konteyner Kent’te elektriklerin kesilmesi nedeniyle konteyner kentte toplanan depremzedeler, “Buradan yetkililere sesleniyoruz. Hangi çağda yaşıyoruz? Bir elektrik arızası 18 saatten bu yana yapılamıyor mu? Burada hasta olan depremzedeler, küçük çocuklar 18 saatten bu yana elektrik kesintisi nedeniyle mağduriyet içerisinde kalmaktadır. Elektriklerin kesilmesi nedeniyle su konusunda da mağduriyet yaşıyoruz. Bizim elektriğimiz arıza nedeniyle kesiliyor ve 18 saatte yapılamıyor. Toroslar EDAŞ’ı arıyoruz, AFAD yapacak diyor. AFAD’ı arıyoruz, TEDAŞ yapacak diyor. Kime inanacağımızı şaşırdık. Buradan kurum müdürleri ve yetkililer başta olmak üzere Antakya Kaymakamı Abdullah Akdaş ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya sesleniyoruz. Kurumlar arası olan sorun yüzünden bizler neden mağdur oluyoruz? Sorunun çözülmesini bekliyoruz.” dediler.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.