enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5680
EURO
34,9959
ALTIN
2.431,33
BIST
9.782,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

“BAŞARIYA GİDEN YOL” TEK KAMPÜS OKULLARI’NDA

Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erten Gökçe, TEK Kampüs Okulları’nın düzenlediği veli ve öğretmenlere yönelik seminerde başarının yol haritasını çizdi.
Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, TEK Kampüs Okulları Kurucusu Yılmaz Tunç, öğretmen ve velilerin katıldığı “Bireyin Başarısında Ailenin Rolü-Başarıya Giden Yol” adlı seminerde öğrencilerin hayat boyunca bireysel gelişimlerinin en üst düzeyde gerçekleşmesi için karşılaşabilecekleri güçlüklerle baş edebilme yöntemleri hakkında önemli ipuçları verildi.
Gelecek dönemlerde bilgi ve iletişim teknolojilerinin hızla gelişecek ve teknolojiyi kullanabilme bilgisinin önem kazanacağını vurgulayan Prof. Dr. Erten Gökçe, herkesin bildiği şeyi en hızlı yapabilenin başarılı olacağını söyledi. Her zaman yeniliklere açık olanların daha çabuk öğreneceğini ve başarının eğitimle geleceğini söyleyen Gökçe, sözlerine şöyle devam etti; ”Ne yaparsanız yapın, bir gün mutlaka çok farklı bir yerde olacaksınız. Ne kadar uzağa gidebileceğinizi belirleyen şey de ufkunuz ve hayalleriniz olacaktır. Öğrencilerimizin başarısını belirleyen üç önemli unsurumuz vardır Dikkat, Odaklama ve Tekrar. Başarılı bir öğrencinin ideali ve bir hedefi vardır, kendine olan güveni ve inancı yüksektir, karşılaştığı olumsuzluklarda hemen pes etmeyip ısrarcıdır ve son olarak sürekli ve düzenli olarak çalışır. Bir çocuğa aşırı kural koymak da, fazlasıyla kuralsız olmak da çocuğa zarar verir. Çocuk için evde düzenli ve kuralların olduğu bir ortam gereklidir.” Seminer sonunda TEK Kampüs Okulları kurucusu Yılmaz Tunç, veli ve öğretmenlerimize değerli bilgiler veren Prof. Dr. Erten Gökçe’ye teşekkürlerini iletti. Seminere katılan veliler, Gökçe’den bireysel olarak destek almanın fırsatını yakaladılar.

 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.