enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3732
EURO
34,9930
ALTIN
2.325,61
BIST
9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C

BASIN DOSTLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ

11.01.2020
35
A+
A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri İskenderun Anıt Alanında bir araya gelerek Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.
Saygı duruşunda bulunan gazeteciler İstiklal Marşımızı okudular.
Çelenk Sunma töreninin ardından kısa bir konuşma yapan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Hatay İl Temsilcisi ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, yazılı basının, tarihin sarı yaprakları arasında yer almaya başladığı günümüzde, internet haberciliği ve web tv- radyo yayınlarının yaygınlaştığına dikkat çekti. Cıncık, “Geçmişte, her önüne gelenin gazete açabiliyordu. Devletin yetkili kurumlarının internet medyası konusunda gerekli tedbirleri alarak, aynı sorunların tekerrür etmesini önlemesi gerekir. Küresel Gazeteciler Konseyi, bu konuda bir çalışma başlatmıştır” şeklinde konuştu.
KAHVALTI DAVETİ
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla tüm basın mensuplarına 3 nolu Belediye Gazinosu’nda kahvaltı verdiler. Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in de katıldığı kahvaltıya çok sayıda basın mensubu iştirak etti. Kahvaltıdan sonra hatıra olarak, Başkan Tosyalı selfi fotoğraf çekti.
İGC Başkanı Veysel Cıncık, 10 Ocak’ın aynı zamanda İdareciler Günü olması nedeniyle Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e birer buket çiçek takdim etti.
ZİYARETLER
10 Ocak Basın Bayramı nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’ne de çeşitli kutlama ziyaretleri yapıldı.
Arsuz Belediye Başkanı Dr.Asaf Güven ve Başkan Yardımcıları, Kadınlar Derneği Başkanı Canan Gencer ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çelik İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Mehmet Güngör, Türk Büro Sen Hatay Temsilcisi Ömer Kabaklı, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek kutladılar.
ÇİÇEK GÖNDERENLER
Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yılmaz, Güven Makine Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit ve Seval Kirmit, Tügva İl Başkanı Sinan Köklü, Tügva İlçe Başkanı Numan Yasin Okur da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İGC’ye çiçek gönderdiler. Basın dostu pek çok kişi de telefonla arayarak veya mesaj göndererek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.