enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5955
EURO
34,7913
ALTIN
2.493,56
BIST
9.445,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C

BAŞKAN ALTAN EMNİYET TEŞKİLATI İLE BULUŞTU

BAŞKAN ALTAN EMNİYET TEŞKİLATI İLE BULUŞTU
11.04.2022
29
A+
A-

Sokollu Mehmet Paşa Külliyesinde Polis Teşkilatımızın değerli temsilcileri ve aileleri, Payas Belediyesinin organize ettiği iftar yemeğinde bir araya geldi.Kur’an-i Kerim tilavetinden sonra ezanın okunmasıyla birlikte iftar yapıldı. İftar sonrası şehitler için eller semaya kaldırılarak dualar edildi. İftar Programına Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, Belediye Başkanımız Bekir Altan, Payas İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, Payas Ak Parti İlçe Başkanı Veysi Güler ve Emniyet Teşkilatı personelleri katıldı.

ALTAN: ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ ANIYORUM

İftar programında konuşan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan; “Saygıdeğer Kaymakamım, Emniyet teşkilatımızın değerli mensupları, Değerli polislerimiz, Ak Partimizi çok değerli yöneticileri, Değerli kardeşlerim, Hanımefendiler, Beyefendiler, Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.Sokollu Mehmet paşa külliyesinde bu mübarek mekândaki iftar programımıza katıldığınız için teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Sözlerimin hemen başında emniyet teşkilatımız bünyesinde görev yaparken bugüne kadar hayatlarını kaybetmiş tüm şehitlerimize tüm polislerimize cenabı Allahtan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ailelerine, siz mesai arkadaşlarına rabbim sabır versin diye dua ediyorum.Görevleri sırasında gazi olan tüm kardeşlerimizi şükranla anıyorum. Polis Teşkilatımızın 177. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor ve kutluyorum. Emniyet mensuplarımızın görevlerini ifa ederken en büyük gücü, halkımızın güveni ve vatan sevgisi ile yoğrulan yüksek vazife şuurudur. Korona virüs salgınına karşı yürütülen zorlu mücadelede de emniyet teşkilatımız yine en ön sarflarda yer almıştır. Aziz milletimiz için canı pahasına görev yapan tüm polislerimize şükranlarımı sunuyorum.Emniyet teşkilatımızın Tüm Şehitlerimizi ve İlçemizde görev yaparken kaybettiğimiz Emniyet Müdürümüzü rahmetle anıyorum.

YENİ TÜRKİYE’Yİ İNŞA EDERKEN GEÇMİŞE TAKILIP KALMAYACAĞIZ

Gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Geçmişten elbette ders çıkartacağız ama geçmişe de takılıp kalmayacağız.Yeni Türkiye’yi inşa ederken, geçmişin tüm hastalıklarını, eksikliklerini, kusurlarını, geride bırakmak durumundayız. Dünkü Türkiye Darbelerle, işkencelerle, faili meçhullerle haksızlıklarla anılıyor olabilir. Dünkü Türkiye terörle vandallıkla, zorbalıkla ifade ediliyor olabilir. Artık Yeni Türkiye’de bunlar olmayacak. Önümüzdeki dönemde standartları daha da yükseltmek zorundayız. Bu anlayışla diyoruz ki ülkemiz güzel Türkiye’miz demokrasinin, insan haklarının, hukukunun esas olduğu bir Türkiye Olacaktır. Bu konuda siz değerli emniyet teşkilatımıza çok önemli görev düşüyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Birliğimizi, beraberliğimizi, güçlendirdiğimizde tüm bu sorunların üstesinden çok kolay geleceğimizi düşünüyorum. Tüm kurumlarımızla, tüm kesimlerimizle, tüm vatandaşlarımızla, tüm kardeşlerimizle birlik içinde, beraberlik içinde hedeflerimize doğru yürüyeceğiz. Ben bu duygularla bir kez daha tüm emniyet teşkilatımızın 10 Nisan kuruluş yıl dönümlerini kutluyor, milletimiz için iftihar vesilesi olan sizlere başarılar diliyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyor, ailelerinizle birlikte sizlere mutluluklar diliyorum“ dedi. İftar programının ardından Başkan Altan katılımcılarla tek tek sohbet ederek katılımları için teşekkür etti.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.