enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
38,0097
EURO
41,7666
ALTIN
3.663,68
BIST
9.407,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
23°C
Hatay
23°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C

Başkent Yeşillere Büründü

Ankara’da yaklaşık bir aydır aralıksız devam eden yağışlar, bitki örtüsü bozkır olan Başkentte Karadeniz şehirlerini andıran görüntüler ortaya çıkarttı. Şehrin dağları ve tepeleri yeşilin her tonuyla tanışırken uzun süre sonra yüzünü gösteren güneş, yeşil örtüyü gözler önüne serdi.

Başkent Yeşillere Büründü
08.06.2023
43

Ankara, mayıs ayı boyunca ve haziran ayının ilk haftasında aralıksız devam eden yağışlarla yeşile büründü. Zaman zaman sel felaketlerine de yol açan sağanakla kente su veren barajlar geçen yılki seviyenin üstüne çıkarken doğa da canlandı.

TABLOLUK MANZARALAR ORTAYA ÇIKARDI

Ankara‘nın dağları ve tepeleri yeşilin her tonuyla tanışırken uzun süre sonra yüzünü gösteren güneş, Karadeniz Bölgesi‘ni aratmayan yeşil örtüyü gözler önüne serdi. Çankaya ilçesindeki Yeşilkent Mahallesi’nde akasya ve çam ağaçları ile buluşan çayırlar tabloluk manzaralar ortaya çıkardı.

GÖRÜNTÜLER ETKİLEYİCİ

Bozkır olarak bilinen kentte yeşeren çayırların ormanlarla bütünleştiği alanlar ve oluşan çiçek tarlalarının etkileyici görüntüsü, dronla havadan görüntülendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.