enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3546
EURO
34,6875
ALTIN
2.393,28
BIST
10.159,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

BATIGÖZ HASTANESİNDEN ŞİKAYETLER HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

A+
A-
BATIGÖZ İskenderun Hastanesi ile ilgili vatandaşların şikayetinin ardı arkası kesilmezken, Hastane idarecileri, kurum kurum dolaşıp, indirim protokolü imzalama peşinde koşuyor. Geçen hafta bir vatandaşımızın şikayetini gündeme getirmiştik. Şikayete duyarsız kalan Batıgöz İskenderun Hastanesi yöneticileri, umursamaz tavırlarını sürdürüyor. www.hataydanhaber.com sitesi olarak vatandaşların şikayetlerini kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. İşte bir şikayet daha:
“Sibel 2 gün önce
Pişmanlık, profesyonelsizlik! 20 gün önce Dr… **** **** bey annemin sağ gözüne akıllı mercek taktı. Annemin gözünde ciddi derecede sisli ve boğuk görme sorunu oluştu. İlk hafta kontrolünde annem bunu dile getirdiğinde “kusura bakma bundan daha iyi görme durumun yok” gibi bir cevapla karşı karşıya kalmış. Annem eve ® gelip bunu söylediğinde biraz daha bekleyelim belki düzelir deyip 20 günün dolmasını bekledik. O süre zarfında bu durumun normal olup olmadığını araştırmaya koyuldum. Göz doktorlarının makalelerinde mercek uygulamasının iyileşme sürecinin yaklaşık 1 hafta olduğu söyleniyor. Biz 20 günün sonunda dün **** bey’in yanına tekrar kontrole gittik. Bu sefer ben de annemle birlikte gittim ve **** bey’in iletişim şekli karşısında şaşkınlıklara boğuldum. Söyledikleri aynen şu şekilde “göze takılan mercek neticesinde suni bir şey ve insanın kendi gözü gibi olmasını bekleyemeyiz”. Eğer ameliyat olup mercek taktırıyor isek neticede kendi gözümüzden daha iyi olmasını bekleriz değil mi yoksa neden boşuna taktıralım ki dediğimde zaten göz mükemmel deyip bizi odadan çıkarmaya çalıştı. Sonuçta bu suni bir şey diyorsa ve kendi gözümüz daha sağlıklı olacaksa bu ameliyat neden yapıldı neden kendisi bu işi yapıyor? Bu durumu başka hastalar yaşıyor mu diye ben biraz araştırdım dediğimde sözümü tamamlama bile izin vermeden “güzelim bu iş senin araştırmanla olmaz” deyip ayaklanarak kapısını açıp odadan çıkmamızı sağladı. Ben hayatımda hiçbir doktordan böyle bir muamele ve laubalilik görmedim. Ne oldu şimdi, tonlarca para karşılığında yaptırdığımız göz eskisinden daha kötü durumda ve bununla ilgilenilip çözüm bulunması gerekilen yerde içinde bulunduğumuz durum ortada. Şu annem keşke hiç gözümü yaptırmasaydım durumunda. Daha sağlıklı olmayı beklerken şimdi nasıl eski sağlığına kavuşabiliriz noktasındayız. Şimdi başka hastanelere gidip daha kötü hale sokulan gözümüz için tedavi araştıracağız. İhmalkar bir durumla karşılaştığımız durumda hastaneyi dava açacağım”
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.