enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4724
EURO
34,8410
ALTIN
2.423,72
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
25°C
Hatay
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Belediye Başkanı İbrahim Gül; Personelimiz Kışa Hazır.

17.12.2019
28
A+
A-

Belen Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü, Park – Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçi personellerine, kış mevsiminin gelmesiyle soğuk havadan etkilenmemeleri amacıyla içerisinde, ikişer çift ayakkabı, pantolon, swit, tişört ve bir adet de kışlık mont dağıtımı yapıldı.

Konuyla ilgili belediye personelleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptığı konuşmada; “İlçemiz Belen kış aylarının çetin geçtiği bir ilçemiz, sizler bu konuda özverili çalışmalar yapan ve kar kış demeden sahada çalışan personellerimizsiniz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin daha iyi şartlarda çalışmanız için bizlerde sizler için çalışmalıyız. Önümüz kış, belki çalışmalarımızda zorlanacağız, yeri gelecek üşüyecek, yeri gelecek terleyeceğiz ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sizlere çalışmalarınızda kolaylıklar ve kıyafetlerinizi güle güle kullanmanızı dilerim. Hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.