enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,6095
EURO
34,7751
ALTIN
2.505,88
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C

BRAVO HELİN

13.09.2021
31
A+
A-
2021 yılı Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) büyük bir başarı elde ederek, ilk 3000 öğrenci arasına giren ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesini (İngilizce) kazanan Helin Köse, İskenderun Gelişim Hastanesi Ailesi’ne büyük mutluluk yaşattı.
Hastanenin sevilen personeli Hüseyin Köse’nin kızı olan Helin Köse’yi makamında ağırlayarak tebrik eden İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan, Helin Köse’ye kurum adına steteskop hediye etti.
Helin’in başarısından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başhekim Uzm. Dr. Emin Turhan; “Kurumumuzun sevilen ve başarılı personellerinden Hüseyin Bey’in kızı, büyük bir başarı örneği göstererek tıp fakültesini kazandı. Helin’in hem hastam olması, hem sevdiğimiz bir personelimizin kızı olması ve bir kız çocuğu olarak bu başarıyı yakalaması bizim için büyük gurur kaynağı oldu. Helin kızımızın vatanına ve milletine çok faydalı bir insan olacağını düşünüyorum. Eğitim sürecinde Gelişim Hastanesi Ailesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.