enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5940
EURO
34,8484
ALTIN
2.496,68
BIST
9.646,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
33°C

CHP MİLLET İLE KAVGALI

CHP MİLLET İLE KAVGALI
03.01.2022
21
A+
A-

AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu oldu. Bir TV kanalında yayınlanan “Maske Kimsin Sen?” isimli programın Türkiye’de yayın yapmaması gerektiğini belirterek RTÜK’ü göreve çağırdı. Bu kanalın her dizisinde, her programda subliminal mesajların verildiğini belirten Yayman, programın yayınlandığı kanalın Türkiye’nin dini, geleneği ve ananesiyle uyuşmayan yayınları dolayısıyla konuyu RTÜK’e havale ettiğini ifade etti.

Hatay Milletvekili Yayman programda yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Türkiye’de her şey olursunuz, ama rezil olmazsınız. Akdeniz’de bir problem olur İsrail’in, Ege’de bir tartışma olur, Yunanistan’ın tezini savunurlar. Atatürk’ün kurduğu patinin genel başkanı Türk askerinin Afrin’de ne işi var demedi mi? CHP’nin bu tavrı karşısında millet bir fatura kesiyor. CHP’nin oyunun artmaması bunun göstergesidir. CHP eğer mevcut siyasetini sürdürerek oyunu 24’ün üzerine çıkarırsa diplomalarımı yakacağım. Bu millet 70 yıldır CHP’yi iktidara getirmediyse bugün de getirmezler. CHP insanların diniyle, diyanetiyle dalga geçiyor. Okul öncesi eğitimle ilgili kim bir adım atarsa Allah razı olsun. Milli Eğitim Bakanlığı mı olur, diyanet mi olur kim olursa olsun. CHP bu milletin diniyle, değerleriyle ve tarihiyle kavgalı. Bundan da öte milletle kavgalı. CHP Atatürk’ün çizdiği noktadan çok uzakta. CHP’nin Hakkari’de, Diyarbakır’da oyu yüzde 1. Bu parti nasıl Türkiye partisi olacak”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.