enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5332
EURO
34,8687
ALTIN
2.435,44
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
35°C
Hatay
35°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
29°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
32°C
Pazar Çok Bulutlu
31°C

ÇOCUĞA TACİZ İDDİASIYLA BIÇAKLANIP SOKAKTA GEZDİRİLEN KİŞİNİN OLAY SIRASINDA ORUÇLU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

ÇOCUĞA TACİZ İDDİASIYLA BIÇAKLANIP SOKAKTA GEZDİRİLEN KİŞİNİN OLAY SIRASINDA ORUÇLU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
08.04.2022
75
A+
A-

Diyarbakır’da Ergün Arslan isimli vatandaş, parkta bir kız çocuğunun fotoğrafının çekilmesinin ardından mahalleli tarafından darbedilmiş, yaralı halde sokakta gezdirilmişti. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Arslan’ın aslında tacizi engellemek istediği ve yanlış anlaşılmadan dolayı saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Arslan’ın, olay esnasında kendisine su vermek isteyenlere “Oruçluyum” dediği öğrenildi.
Diyarbakır Sur’da, 13 yaşındaki kız çocuğunun fotoğrafını çekip taciz ettiği iddiasıyla önce darp edilen, ardından bıçakla öldürülen 40 yaşındaki Ergün Arslan cinayetiyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.Arslan’ın taciz olayından 3 gün sonra aynı bölgede fotoğraf çekince çevredekilerin “tacizci” diye öldürdüğü ortaya çıktı. Kurulan özel ekip, 13 yaşındaki G.S.’nin “Fotoğrafımı çeken bu değil, bıyıklı biriydi” dediği kişinin bulunması amacıyla çalışmalarına başladı.

KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR
Alanlarında uzman olan ekip, bıyıklı gerçek tacizciyi tespit etmek amacıyla söz konusu bölgede bulunan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile işyerlerine ait güvenlik kameralarına incelemeye aldı.

SU VERMEK İSTEMİŞLER ‘ORUÇLUYUM’ DEMİŞ
“Benim ağabeyim oruçlu öldüğü için şehit oldu” diyen Süleyman Arslan, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada “Olay sırasında bir kadının su vermek istediği ağabeyim yaralı bir şekilde ‘Oruçluyum’ diyerek suyu içmeyi kabul etmedi. Böyle bir insan nasıl tacizci, kötü bir insan olabilir” ifadelerini kullandı.

“BİZ DEVLETE GÜVENİYORUZ”
Sözlerinin devamında suçluların hak ettiği cezayı bulacağını belirten Arslan, “Ölü bir kişiye iftira attılar. Biz devlete güveniyoruz. Gerçek tacizci kimse bulunacak ve ağabeyimi bir iftira uğruna öldürenler de hak ettiği cezayı alacaktır” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.