enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C

ÇOCUĞUNUZU MOTİVE EDİN

25.12.2021
26
A+
A-

Eğitim Bilimci Dr. Özgür BOLAT, “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir” başlıklı bir konferansla “Yükseliş Koleji” velileriyle buluştu.
Yükseliş Koleji Konferans Salonunda düzenlenen konferansa, Hatay Milletvekili Suzan ŞAHİN, İskenderun Belediye Başkanı Fatih TOSYALI, İSTE Rektörü Tolga DEPÇİ, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat GÜNEŞ, Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri ÜYSEN, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut ÖKTEM ve Yükseliş Koleji velileri katıldı.
Gündüz seansında öğrencilerle de buluşan Eğitim Bilimci Dr. BOLAT’ın akşam programındaki konferansı da büyük ilgi gördü.
Yükseliş Koleji Flarmoni Orkestrasının, Şef Ethem YAVUZ yönetiminde konferans öncesi verdiği konser de aynı şekilde büyük beğeni topladı. Konserin ardından Şef Ethem YAVUZ’a Kurucu Nuri ÜYSEN tarafından çiçek takdim edildi.
Yükseliş Koleji Konferans Salonunda düzenlenen, velilerin yoğun ilgi gösterdiği programın açılış konuşmasını Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut ÖKTEM yaptı. ÖKTEM, açılış konuşmasında, çok çalışmaktan ziyade verimli çalışmanın önemini vurgulayan bir anekdotla katılımcılara seslendi.
Açılış konuşmasının ardından Dr. Özgür Bolat, “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir” başlıklı konferansla katılımcılara konuyla ilgili bilgiler aktardı.
Özetle “Çocuğunuzun davranışlarının değişmesini istiyorsanız önce kendiniz değişim yolunda adımlar atmalısınız” mesajı veren Dr. Özgür BOLAT, farklı bilim insanlarının ve bizzat kendisinin yaptığı araştırmaların sonuçları ile desteklediği önerilerini, katılımcılarla iletti.
Başarı modelini katılımcılarla paylaşan ve ailelere somut öneriler sunan Dr. Özgür BOLAT, Mutlu ve başarılı çocuk yetiştirebilmek için nelerin yapılması, nelerin yapılmaması gerektiği, doğru bilinen yanlışların neler olduğu konularında bilgiler aktardı.
Program sonunda Dr. Özgür BOLAT’a verdiği değerli bilgiler için çiçek takdim ederek teşekkür eden Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri ÜYSEN, “Yükseliş Koleji olarak bütün insanlara hizmet etmeyi amaçladık. Öğrencileri, eğitimcileri, anne ve babaları bilinçlendirmek çocuklarımızın gelişimini her kademede desteklemek için benzer programlar organize etmeye devam edeceğiz” dedi.
Basının da yakından takip ettiği etkinlik, izleyenlerin sorularını yönelme fırsatı da bulduğu için memnuniyetlerini ve teşekkürlerini dile getirdikleri bir ortamda sona erdi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.