enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5692
EURO
34,6876
ALTIN
2.508,26
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C

Çorbalar, gece nöbetinde olan Rektörden…

09.01.2020
27
A+
A-

İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphanesi gece geç saatlere kadar finallere hazırlanan ve ders çalışmak isteyen öğrencilere hizmet verirken, Rektör de çalışkan öğrencilerine kendi elleriyle çorba ikramında bulundu.

Hatay’ın ve Türkiye’nin en genç, kısa sürede büyük aşama kaydeden üniversitelerinden İSTE İskenderun Teknik Üniversitesi, gece-gündüz canlı organizma gibi harıl harıl çalışan öğrencilerine hizmet veriyor.

Gündüz eğitim-öğretimin yanı sıra mesainin gece de devam ettiği İSTE Kütüphanesi araştırma yapan, finallere hazırlanan, kitap okumak isteyen, ders çalışmaları yapan öğrencilerin adeta yaşam alanı haline gelince Rektörlük tüm imkânlarını seferber etti.

Gece mesaisinde Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu, Genel Sekreter Yahya Kılıç, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Sayın Kürşat Ergen, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Sayın Nurten Çelik ve Kütüphane personelleri hazır bulundu.

Gece harıl harıl çalışan öğrencilere Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli kendi elleriyle sıcak çorba ikramı yaptı. Kütüphanede gece ders çalışan, sınavlara hazırlanan öğrencilere Rektör tarafından sadece sıcak çorba değil, bilgi, birikim, tecrübe, samimiyet, ilgi ve en önemlisi aile şefkati ikram edildi.

Her zaman öğrencinin yanında olduklarını, onlar için burada bulunduklarını, yapılan bütün bu çalışmaların ve yatırımların Ülkenin geleceği olan gençler için olduğunu vurgulayan, öğrencilerle sohbet de eden Rektör Dereli “İSTE Kütüphanesi’nde gece nöbetindeyiz, çorba ikram ediyoruz. İSTE’yene ev yapımı pasta ve portakal da var. Final imtihanlarına çalışan öğrencilerimizle hasbıhal ettik, başarılar diledik. Allah zihin açıklığı versin” dedi

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.