enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5257
EURO
34,9376
ALTIN
2.436,55
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
31°C
Hatay
31°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

DASİFED’de Genel Kurul

Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye İllerini kapsayan Hatay Merkezde kurulu DASİFED, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, İşkur İl Müdürü Ziya Yüksel, İl Sendikalar ve Dernekler İl Müdürü Malik Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi Müsteşarı Ömer Faruk Çelebi ile KOSGEB İl Müdürü Hayrettin Çevik’in konuk olarak katıldığı DASİFED Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına bağlı 9 Derneği Temsilen 50’ye yakın İş İnsanı DASİFED Genel Kurul Üyeleri sıfatlarıyla katılım sağladılar.

Toplantının açılış konuşmasını DASİFED Başkanı Faruk Ekinci yaparak kısaca Yeni Üye Derneklerin katılımlarıyla DASİFED’in daha çok güçlendiğine ve Bölge Sorunlarına daha etkin bir şekilde çözüm bulma noktasında çalışmalar üreteceklerine vurgu yaptı. Bu konuşmadan sonra Divan Kurulu Başkanlığına DASİFED geçmiş dönem Başkanı Mehmet Kılıçlar ve yardımcılığına Rana Atalay ve Kerem Özdemir önerildi ve oybirliğiyle kabul edildi. Saygı Duruşu ile İstiklal Marşından sonra Toplantı Gündemine geçildi. Bazı Tüzük Değişikleri oybirliğiyle kabul edildi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.