enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Dayanışma ile güçlü oluruz

A+
A-

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Dayanışma Gecesi’ bu yıl da Grand Plaza Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr.Asaf Güven, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Akparti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Güvenlik ve Terör Uzmanı Dr.İmbat Muğlu, Esnaf Odaları Temsilcisi Erol Akın, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Müsiad Hatay İl Başkanı Abdullah Bozatlı, Oda ve Dernek Başkanları’nın yanı sıra geceye çok sayıda konuk ve gazeteci de eşleriyle katıldılar.


Gecenin açılış konuşmasını yapan İGC Başkanı Veysel Cıncık, yazılı basının her geçen gün kan kaybettiğini, yayın organlarının internet ortamına doğru kaydıklarını belirterek, ‘’Bizler yazılı basının son temsilcileri olacağız. Yayın organları artık internet ortamında okunmaktadır. Bugüne kadar bizlere destek oldunuz. Siz basın dostlarına bu nedenle çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Sanatçı Göksel’in birbirinden güzel şarkıları ile konuklar hem neşeli zaman geçirdiler, hem dans ettiler.


İGC Başkanı Veysel Cıncık, rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik ileTerör ve Güvenlik uzmanı Dr.İmdat Muğlu’ya bir anı armağanı verdi.
Bu arada yeni kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, geceye bir telgraf gönderdi. Dim’in mesajı şöyle:
‘’Sayın Veysel Cıncık
Küresel Gazeteciler Konseyi’nin çok yoğun çalışmaları nedeniyle nazik davetinize katılamıyorum.
Hatay il temsilcimiz olan sizi ve başkanlığını yaptığınız İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin başarılı çalışmalarını yakından izliyor ve sizleri kutluyorum.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediğiniz bu güzel dayanışma gecenizde size ve saygıdeğer konuklarınıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum’’

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.