enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3800
EURO
34,7251
ALTIN
2.424,71
BIST
10.005,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
27°C
Hatay
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Defne Nikâh Salonu Hizmete Açıldı

A+
A-

Defne Belediyesince, Çekmece Ek Hizmet Binasının arkasında inşa edilen “Defne Nikâh Salonu” CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, İsmet Tokdemir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, CHP Hatay İl ve İlçe Teşkilatı, STK’lar, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldığı bir programla açıldı

GÜZEL: “DEFNEDE NOKSAN KALAN NE VARSA HAYATA GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

‘Nikâh Salonu’ projesi ile Defne’nin eksikliklerinden birini tamamladıklarını vurgulayanDefne Belediye Başkanı İbrahim Güzel:

“İlçemizin eksikliklerini gidererek Defne Halkımıza yakışır bir kent oluşturma hedefi ile çıktığımız bu yolda; Defne’de olmayan, noksan kalan ne varsa onu hayata geçirmek için çaba gösteriyoruz. Defnemize yakışır güzellikte dizayn ederek vatandaşlarımızın en mutlu günlerine ev sahipliği yapmaya hazırladığımız Defne Nikâh Salonumuzu sevgili Defne halkımızın kullanımına açmış bulunuyoruz. Artık Defne’de “İyi günde, kötü günde…” verilecek sözler, o en anlamlı imzalar çok daha modern, günün özelliğine yaraşır bir salonda gerçekleşecek. Tüm Defnelilere hayırlı uğurlu olsun.” sözlerine yer verdi.

Başkan Güzel açılış sonrası; CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, İsmet Tokdemir ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın şahitliğinde Songül-Gökhan Bayram çiftinin ve Defne Nikah Salonunun ilk nikahını kıydı.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.