enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
22°C
Hatay
22°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Çok Bulutlu
30°C

DESTEK VE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN

29.05.2021
23
A+
A-
İskenderunspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bolat, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, son durum ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Bolat, açıklamasında şu görüşlere yen verdi: “TFF tarafından 2020-2021 sezonu bu gün itibarı ile tescillendi, sezonu başarıyla kapatan tüm takımları tebrik ediyorum. Tescil kararı gereği, İskenderunspor Misli.com 3.lig’de devam edecek.
Yeni sezonda, İskenderunspor olarak mücadelemize Jan Olde Reikerinck liderliğinde devam edeceğiz. Her geçen gün daha da artan tutkumuz, azmimiz ve taraftar desteğimizle yeni sezonda büyük başarılara imza atacağımız konusunda inancım tam! Bu kadar kısa sürede art arda mükemmel performans çıkaran İskenderunspor futbolcularını, yani evlatlarımı ve aslanlarımı alınlarından öpüyorum ve gönülden tebrik ediyorum. Azimleri ve inançları ile takımımızı bu günlere getiren teknik ekibimizin tamamını, tebrik ve teşekkür ediyorum.
1,5 ay boyunca takımımıza destek olan arkadaşım, dostum Suat Kaya ve ekibine gönülden teşekkürlerimi sunar Bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dilerim
Aynı şekilde, davamıza inanan ve bizden desteklerini bir an olsun esirgemeyen benzersiz İskenderunspor taraftarına ve memleket sevdalılarına teşekkürlerimi ve sevgilerimi yolluyorum.
Mücadelemiz devam ediyor! Desteğinizi ve dualarınızı bizden esirgemeyin. Tüm futbol kulüplerine ve camiamıza başarılı bir hazırlık dönemi dilerim.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.