enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5475
EURO
34,9890
ALTIN
2.427,44
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

DOĞAL AFETLERE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ

17.03.2021
56
A+
A-
İskenderun Kaymakamı  İskender Yönden, Mahalle Muhtarları ve İhtiyar Heyetlerine yönelik düzenlenen “Türkiye Afet Farkındalık Eğitimi Toplantısına” katıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılının “Türkiye Afet Farkındalık Eğitim Yılı” olarak ilan edilmesi üzerine Afet ve Acil Durum [AFAD] Başkanlığınca 81 ilde eğitim seferberliği başlatıldı. Bu doğrultuda İskenderun Kaymakamlığı uhdesinde, Hatay Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü koordinasyonu ve Mahalle Muhtarları ile İhtiyar Heyetlerinin katılımıyla “Türkiye Afet Farkındalık Eğitimi” tertip edildi.
İskenderun Belediyesi Kültür Sarayında pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleşen eğitim toplantısına; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Kurum Müdürleri, teknik ve idari birim amirlerimiz, mahalle muhtarları ve ihtiyar heyetleri katıldı.
Söz konusu eğitim toplantısında; Hatay Afet ve Acil Afet Müdürlüğü yetkilileri tarafından slayt eşliğinde ve uygulamalı olarak, afet öncesi alınması gereken önlemler, afet sırasında ve afet sonrasında yapılacaklar hakkında önemli bilgiler verildi.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.