enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
25°C
Hatay
25°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

FİTRE VE ZEKATLARINIZLA ÖNCE ÇOCUKLAR İYİLEŞSİN

A+
A-

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Adana İl Koordinatör Yardımcısı Ezgi Karadağ ve LÖSEV Ankara Basın Sorumlusu Deniz Akşimşek İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

LÖSEV olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Akşimşek; “Daha önce yapmış olduğumuz saha çalışmalarında İskenderun halkı tarafından çok sıcak karşılandık. Buranın halkı bize çok destek veriyor. Bu kapsamda çocuklarımız adına çok sevinçliyiz. Buradaki iletişimlerimizi daha da geliştirmek istiyoruz. Ne kadar fazla insana ulaşabilirsek çocuklarımız için o kadar avantaj olacaktır” dedi.

Bağışımı nereye yapacağım diye düşünen insanlar olursa, LÖSEV akıllarına gelebilir diyen Karadağ ise: “Şu an Ramazan dönemindeyiz. Bu dönem yardımlaşmaların maksimuma çıktığı bir ay. Vakıfa fitre, zekat bağışında bulunmak isteyen insanlar oluyor. Bağışlarınızı LÖSEV’e yapabilirsiniz. Hatay’da, İskenderun’da da bizden destek bekleyen ailelerimiz var. Türkiye genelinde 40 bini aşkın ailemiz, 4 buçuk milyon da gönüllümüz var. Az personelle çok iş yapmaya çalışan bir vakıfız ve çok fazla sorumluluk var. Bizim için aktif gönüllülerin desteği çok önemli. İskenderun’da bir ofisimiz olmasa bile ailelerimiz yardım desteklerini alıyorlar. Türkiye’nin dört bir tarafına giden iyilikler tırımız var ve her gittiği yerde bir çarşı kuruyor. Daha önceden haber verilen aileler orada alışveriş yapabilme imkanına ulaşabiliyor. İstediklerini seçebiliyorlar, yardımlarını sıcağı sıcağına alabiliyorlar” şeklinde konuştu.

“Ramazan Bağışlarınızla, Fitre ve Zekatlarınızla önce çocuklar iyileşsin” sloganıyla yola çıkan LÖSEV, “sağlığımızın öneminin daha çok anlaşıldığı bugünlerde unutmayalım ki, Lösemi canavarı ile savaşan yavrularımız ne yazık ki Corona belasından da kurtulmaya çabalıyorlar.”

SİZ DE FİTRE VE ZEKÂTLARINIZLA KOLİ KOLİ MUTLULUK HEDİYE EDİN!
Fitre, fidye ve zekât bağışları ile yüzde 87’si asgari gelir düzeyinin altında, yüzde 11’i ise sosyal güvencesi olmayan LÖSEV’e kayıtlı, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için; Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV irtibat ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, LÖSEV ramazan bağış hattı 1998’e SMS ile “FİTRE veya FİDYE” yazarak veya www.losev.org.tr internet sitesinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV’e kayıtlı ailelere gönderilmek üzere “Ben de bir koli almak istiyorum” diyorsanız aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz;
• Acil Yardım Paketi,
• Orta Aile Paketi,
• Büyük Aile Paketi,
• Mutlu Aile Paketi,
• Sevgi Dolu Geniş Aile Paketi,
• CoronaHijyen Paketi

Detaylı bilgiye https://www.losev.org.tr/ramazan sitesinden ulaşabilir veya LÖSEV ADANA irtibat ofisini 0322 999 16 05 nolu telefondan arayarak yardımlarınızı iletebilirsiniz.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.