enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2504
EURO
34,7636
ALTIN
2.410,90
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
24°C
Hatay
24°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
25°C

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
07.02.2022
25
A+
A-
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş insanları Derneği (ATSİAD) Başkanlığına seçilen Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ekonomi politikaları, enerji ve yatırım ile imar konularının ön plana çıktığı ziyarette ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulunun soru ve önerilerini dinleyerek açıklamalarda bulunan Milletvekili Abdulkadir Özel, enerji açığının kapanması için tüm alternatifler üzerinde çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Tüm engellemelere rağmen Akkuyu Nükleer santralden sonra, büyük bir keşif olan doğal gaz rezervinde olduğu gibi, petrol aramalarında da başarılı olacağız. Buna inanıyorum” dedi.
Başkan Mithat Ceritbinmez, Vekil Özel ile Başkan Tosyalı’nın sürekli hakla iç içe, iş dünyasının sorunlarına çözüm üreten, bölgeye önemli projeler kazandırmak için mücadele eden duruşlarını takdirle izlediklerini belirterek, sorunların hükümete aktarılması ve çözüme kavuşturulması yönünde sundukları katkılardan dolayı teşekkür etti.
Başkan Ceritbinmez, geçtiğimiz günlerde Covid 19 virüsüne maruz kaldıkları açıklanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini Vekil Özel ve Başkan Tosyalı’nın şahsında iletti.
Başkan Tosyalı da, bir belediye başkanı olmanın ötesinde sanayici kimliğiyle yaptığı değerlendirmede, düşük faiz yüksek kur politikasının enflasyonun frenlenmesinde etkili olduğunu belirterek, yeni ekonomi politikasının başarılı olacağına olan inancını ifade etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.