enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

HASSA YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI KURULDU

07.08.2020
29
A+
A-

Türkiye’nin en güzel yol üstü köylü pazarlarından biri olacak HassaYöresel Ürünler Pazarımız bitti‬.. Hassa’mıza ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.

‪Seçimde söz verdiğimiz bir hizmeti daha Hassa Belediyemiz ve DOĞAKA ile birlikte hayata geçirdik‬. Sabırla takibimiz sonucu bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

‪Hassa’nın Ekolojik pekmezi, salça, turşu, çökelek, patlıcan biber kurusu, tuzlu yoğurdu, keçi peyniri sizi bekliyor‬.

Hatay’dan Gaziantep’e, Kilis’e, Kahramanmaraş’a giderken veya bu şehirlerden Hatay’a gelirken gönül rahatlığıyla durup alışveriş yapacağınız bir mekan oldu.

Kışın soğukta, yazın sıcakta, yağmurda, çamurda, kar altında binbir zorluklar yaşayan yol kenarında satış yaparak ekmeğini çıkartmaya çalışan esnafımız da artık rahat edecek.

Türkiye’ye örnek olacak bu projeyi birlikte hayata geçirdiğimiz DOĞAKA Genel sekreteri Onur Yıldız, Kaymakamımız Yusuf Turan ve bu hizmeti en başından beri çok isteyen Belediye Başkanımız Mehmet Karataş’a ve emeği geçen isimsiz kahramanlara teşekkür ederim.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.