enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4513
EURO
34,7535
ALTIN
2.443,48
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

HBB Engelli Dernekleriyle İftarda Buluştu…

14.06.2018
36
A+
A-

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Karlısu Göleti Su ve Macera Parkı Tesisleri’nde Hatay’da bulunan Engelli Derneklerine iftar yemeği düzenledi.

Gerçekleştirilen iftar yemeğine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, engelli dernekleri ve aileleri katıldı.

Barış, kardeşlik ve toplumsal huzur için Ramazan ayının coşkusunu ve sevincini paylaşmak amacıyla kurulan kardeşlik sofrasında engelli vatandaşlar oruçlarını dualar eşliğinde açtı.

“ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN TOPLUMSAL YAŞAMA KAZANDIRILMASI ÖNCELİKLİ HEDEFLERİMİZDEN BİRİDİR”

Engellilerin engelsiz bir yaşam sürmeleri için her zaman onlara destek olduklarını vurgulayan Başkan Savaş,” Engelli kardeşlerimiz ile bu rahmet ve bereket ayında bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşama kazandırılması öncelikli hedeflerimizden biridir. On bir ayın sultanı Ramazan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevgi bağlarımızın güçlendiği bir bereket ayıdır. Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, halkımız ve sizler için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.