enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3759
EURO
35,0031
ALTIN
2.326,03
BIST
9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Hbb Türk Halk Müziği Korosu kulakların pasını sildi

31.05.2018
32
A+
A-

Şef Zeynep Sallabaş Gürgür yönetiminde Türk Halk Müziği’nin birbirinden özel eserlerini sanatsever Hataylılarla buluşturan HBB Türk Halk Müziği Korosu, Hatay Kültür Merkezi’nde düzenlediği konser ile Hataylılara keyifli bir müzik akşamı yaşattı.

Hatay Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Bozkurt ve birçok vatandaş katıldı.
Anadolu’nun birçok yöresine ait birbirinden güzel Türk Halk müziği eserleri seslendiren ve izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan koro, yaklaşık iki saat süren müzik dinletisi ile izleyenlerin büyük beğenisi topladı.

Hatay’ın kültürel, sosyal ve sanatsal yaşamına yetebilecek nitelikte yeni bir konser salonu inşa edeceklerini müjdeleyen Başkan Savaş, HBB Türk Halk Müziği Korosu’na keyifli bir konser verdiklerinden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, HBB Türk Halk Müziği Korosu şefi Zeynep Sallabaş Gürgür’e ve koro ekibine çiçek takdim etti.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.