enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3862
EURO
35,0429
ALTIN
2.326,30
BIST
9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
28°C
Hatay
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C

İDDİA DOĞRUYSA, HBB ZARARI KARŞILAMALI

02.11.2020
100
A+
A-

Arsuz İlçesinde mermer atölyesi bulunan Murat Ozan Kılıçoğlu, 9 Ekim’de çıkan ve 3 ilçede etkili olan orman yangınında, belediye ekiplerinin dozerlerle yol açma çalışmaları sırasında iş yerine 100 bin TL’lik zarar verildiğini öne sürdü. Kılıçoğlu, “Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait dozerin verdiği bir hasar. Kimse ilgilenmedi, muhatap bulamadık. Hasar tespit çalışması da yapılmadı” dedi.

Arsuz ilçesinde 9 Ekim’de çıkan İskenderun ve Belen ilçelerinde de etkili olan orman yangınında, iddiaya göre Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Murat Ozan Kılıçoğlu’nun mermer atölyesinin bulunduğu alanda yol açma çalışması yaparken mermerlere zarar verdi. İş yerini açamadığını ve mağdur olduğunu anlatan Murat Ozan Kılıçoğlu, mağduriyetinin giderilmesi için hukuki süreç başlattığını kaydetti. Kılıçoğlu, iş yerinde bulunan 22 balya mermeri dozerin parçaladığını, 100 bin TL değerinde zararının olduğunu belirtti. Kılıçoğlu, “İş yeri sahasının hemen yanında geniş bir alan var. Dozerin oradan geçebilirken neden mermerlerin bulunduğu yerden geçmesine bir anlam veremedim. Yangın günü mahallenin tedbir amaçlı boşaltılması uyarısı jandarma tarafından yapıldı. Biz de iş yerini terk ettik. Sabah geldiğimizde mermerlerimizin kırıldığını gördük. Güvenlik kamera görüntüsüne baktık. Elektrikler kesildiği için saat 22.00’den sonra görüntü kaydı yok. Ama görüldüğü gibi öncesindeki mermerlerimiz ve sonraki durum ortada” dedi. Konu ile ilgili olarak, HBB’den herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.