enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,6095
EURO
34,7751
ALTIN
2.505,88
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C

İFTİRAYA OSMANİYESPOR FK’DAN TOKAT GİBİ YANIT !

A+
A-
Osmaniyespor’un borç batağında ve trilyonluk temlikler olduğu ile futbolcu ödemelerinin yapılamadığı yönündeki iddialara en sert bir şekilde yanıt veren Osmaniyespor FK Yönetim Kurulu, tüm bu iddiaların asılsız olduğuna dikkat çekerek, eski Başkan Mustafa Baştuğ’un görevi süresince olduğu gibi, bugün de kulübün her zaman yanında olduğuna vurgu yaptı.
Osmaniyespor FK’dan yapılan açıklama şöyle;
KAMUOYUNA DUYURU
TFF 3.lig 1.gurupta mücadele eden Şehrimizin takımımı Osmaniyesporumuzun iyi bir sezon geçirdiği şu günlerde takımımız için kamuoyunda çıkan yalan ve asılsız haberler ile ilgili Takımımız Osmaniyespor FK yönetim kurulu olarak bir açıklama yapma hakkımız doğmuştur. Takımımız aleyhinde kamuoyunda çıkan sözde asılsız mesnetsiz çıkan bu sözler şöyledir;
“OSMANİYESPOR FK BORÇ BATAĞINDA”, “OSMANİYESPOR FK’DA TRİLYONLUK TEMLİKLER VAR”, “OSMANİYESPOR FK FUTBOLCULARININ PARALARINI ÖDEYEMİYOR” “OSMANİYESPOR FK ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR” ve benzeri asılsız ve ucube sözler ile takımımızdaki iyi gidişatın ve olumlu havayı çekemeyen mihraklar yine iş başına geçmiştir.
Yukarda bahse konu olan Osmaniyesporumuzun ne Trilyonlarca temliği ne de herhangi bir sporcu yada personele borcu vardır. Yukarda bahse konu asılsız sözlerin aksine futbolcularımızın maaş ödemeleri, maç başı ödemeleri, prim ödemeleri ve personel maaşları zamanında ve eksizsiz bir şekilde ödenmiş ve ödenmeye devam etmektedir. Osmaniyespor FK’nın Tek Forma sponsoru Olan “BAŞTUĞ” firması ve eski kulüp başkanımız Mustafa BAŞTUĞ geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de kulübümüzün tek sponsoru ve en büyük destekçisidir. Osmaniyespor FK Yönetim Kurulu Olarak Şehrimize, Taraftarlarımıza ve Osmaniye Kamuoyuna Açıklamamız Takımımızın içine çekilmek istediği bu tür yalan asılsız ve asparagas haberlere itibar etmemesidir.
OSMANİYESPOR FK YÖNETİM KURULU…
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.