enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5723
EURO
34,9978
ALTIN
2.430,99
BIST
9.752,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

İLELEBET CUMHURİYET

28.10.2021
90
A+
A-
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, yurt genelinde olduğu gibi kentimizde de coşkuyla başladı. 28 Ekim 2021 günü saat: 13.00’da İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreni’nde; Kaymakam İskender Yönden, İskenderun 39’ncu Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu ve Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı tarafından Ata’mızın manevi huzuruna çelenk sunulmasını takiben, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kutsal vatan topraklarımız bütünlüğü ve milletimizin selameti için canını feda eden tüm aziz şehitlerimiz ve şehadete şahitlik yapan kahraman gazilerimiz anısına bir dakika saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşımızın eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.
Ata’mızın manevi huzuruna çelenk sunulması akabinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıldönümü kapsamında gerçekleştirilen şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere Kaymakamımız İskender Yönden ödül ve hediyelerini verirken, çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere de CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu ve Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı tarafından verildi.
Törene; Kaymakam İskender Yönden, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı M. Emin Ünalan, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, SG Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Teşkilatları Başkanları, STK’ların Temsilcileri, Şehit Yakınları ve Muharip Gaziler, idari, adli ve askeri erkan, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler, ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.