enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
34,2388
EURO
37,2265
ALTIN
2.987,61
BIST
8.945,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Parçalı Bulutlu
25°C
Hatay
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Çok Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C

İMYO’da ilk ders konusu uyuşturucu ile mücadele

İMYO’da ilk ders konusu uyuşturucu ile mücadele
A+
A-
Hatay Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İSTE personeli ve öğrencilerin katıldığı derste Narkorehber Gençlik Modeli sunumu yapıldı. Davetlerinden dolayı İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye teşekkür eden İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş “Sizler bizim geleceğimiz, evladımız her şeyimizsiniz. Yarın bizlerin yerinde sizler olacaksınız. Uyuşturucu konusu gençliğin baş belası. Nelerden korunmanız gerektiğini bilmeniz lazım” dedi.
Rektör Depci ise gençlere hitap ederek “Hepiniz hoş geldiniz. İMYO’da sizinle beraber olmak çok güzel. Eksik binalarımızın yapımı da en kısa zamanda tamamlanacak ve siz tüm imkanlarıyla kampüsünüze kavuşmuş olacaksınız. Davetimizi kırmayarak gelen Emniyet Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum. Hayat tecrübelerim öğretti ki kötü arkadaşlar hayatınızı mahvedebilir. Dikkatli olun, dönüşü olmayan yollara girmeyin. Üniversitemiz Türkiye’de ilkleri başarıyor. Biz çok çalışmalıyız ve güçlü olmalıyız ki ülkemiz güçlü olsun, ülkemiz güçlü olsun ki mazlum coğrafyalara yardım edebilelim” şeklinde konuştu.
Rektör Depci sunumun ardından Emniyet Müdürü Güneş’e MYO Kampüsünde 2024 bağışçının bağışlarıyla ve 91 milyon Türk lirası hibe ile inşa edilen ve geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan sınıf ve laboratuvarları gezdirdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.