enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3374
EURO
34,3704
ALTIN
2.393,53
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
22°C
Hatay
22°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C

İŞ DÜNYASI GÜÇ BİRLİĞİ YAPARSA, ÇÖZÜLMEYEN SORUN KALMAZ

03.11.2020
74
A+
A-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Akdeniz Tüccar Sanayici ve İşadamları Derneği (ATSİAD)’ne nezaket ziyaretinde bulundular. Toplantıda, bölgemizde yaşanan son ekonomik gelişmeler ele alındı. ATSİAD’ın  Kurulduğu günden bu yana bölgede etkin bir Sivil Toplum Kuruluşu olmayı hedeflediğini belirten Dernek Başkanı Yusuf  Yılmaz; “Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği üyesi iş insanlarımızla güç birliği oluşturarak kurduğumuz  derneğimizde bu güne kadar önemli projeler gerçekleştirdik. Son yıllarda özellikle pandemi süreci ve en son bölgemizde yaşanan orman yangınları ve bu yangınlarda bir çok iş yerlerinin hasar görmesi bölgemiz ekonomisini etkilese de el birliği ile önümüzdeki süreçte bu sıkıntıların aşılacağına inanıyoruz. Zaten bölgemizi ilgilendiren birçok projelerde İTSO yönetimi ile birlikte hareket ediyoruz. Amacımız istihdam sağladığımız bölgemize daha çok hizmet ederek ekonomik yönden kalkınmayı hedefliyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulunarak ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

İTSO  Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Bölgemizin güçlü Sivil Toplum Kuruluşlarından olan  ATSİAD’ın yönetimine hayırlı olsun diyoruz. Bölgemizin güçlü sanayicileri ve iş insanlarını çatısında bulunduruyorsunuz.  Burada hepimizin ortak amacı bölgemize değer katacak projelerde el birliği ile hareket etmektir.  Odamız Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda ATSİAD’ın Başkanı Yusuf Yılmaz ve yönetimine başarılar diliyoruz. Son yıllarda bölgemizde gerek pandemi süreci gerek Orman yangınlarında bir çok iş yerlerimizin önemli ölçüde maddi zarara uğramaları hepimizi derinden üzmüştür. İTSO olarak sanayicilerimizi ve üyelerimizi ziyaret ederek ilk günden itibaren yanlarında olduk. Temennimiz bu zorlu süreci kenetlenerek el birliği ile aşmaktır” şeklinde konuştu.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.