enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5188
EURO
34,9103
ALTIN
2.432,68
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

İSKENDER YÖNDEN’DEN YKS’YE GİRECEK GENÇLERE MESAJ

26.06.2020
19
A+
A-

Sevgili Öğrenciler; Dünya genelinde olduğu gibi Mart ayından itibaren ülkemizi de etkileyen koronavirüs (covid-19) salgınından dolayı 2019 2020 eğitim öğretim yılının 2’nci dönemi okullar kapalı olsa da, Milli Eğitim Bakanlığı ve kıymetli öğretmenlerinizce tarafından sağlanan uzaktan eğitim ile bu sınava hazırlandınız.

27 Haziran 2020 Cumartesi ve 28 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı ‘YKS’ için ilçemizde sınav merkezi olarak belirlenen okullarımızda sağlık, hijyen, güvenlik, ulaşım v. b. konularda gereken tüm tedbirler ve önlemler ilgili ve yetkili kurumlarımızca alınmış olup, okullarımızda da tüm hazırlık çalışmaları tamamlanarak, sınava katılacak olan siz değerli öğrencilerimizi beklemektedir.

Sınava girecek öğrencilerimizin sınav yerlerine toplu taşıma araçlarıyla gidecek olması halinde kendilerinin yanı sıra bir yakını,özel vasıtalarıyla gidilmesi halinde ise araç sürücüsü ile birlikte bir yakını sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak olup, öğrencilerine okul bahçesi giriş kapısına kadar eşlik edebilmeleri mümkündür.

Sınava büyük bir özveri ve gayretle hazırlanmış olan sevgili öğrencilerimiz; elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için çok çalıştınız. Bugün ise kendinize güvenmek ve emeklernizin karşılığını alma zamanıdır.Geleceğimizin teminatı olan siz ufku açık gençlerimizden en elzem beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, özgüven sağlamış, yenilikçiliğe dayalı, araştıran,sorgulayan ve milli ve manevi değerlerine bağlı donanımlı bir insan olmanızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle,gençlerimizin eğitimi ve yetişmesinde emek veren çok değerli idareci ve öğretmenlerimiz ile kıymetli ebeveynlerimize canı gönülden teşekkür ediyor, YKS’na katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, sınav için görevli bulunan tüm yönetici, öğretmen ve diğer görevlilere kolaylıklar diliyorum.

Çocuklarımızın geleceğine yön veren bu sınav süresince muhterem halkımızın da hassasiyet ve duyarlılığı en üst seviyede göstereceklerine inancımız tamdır.

Kıymetli gençler; Ulaşabileceğinizi hissettiğiniz ve bu yönde emek verdiğiniz her şey size aittir! Hissedin ve başarın. Herşey gönlünüzce olsun.

İskender YÖNDEN
İskenderun Kaymakamı

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.