enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

İSKENDERUN BELEDİYESİ MASKE ÜRETİYOR!

A+
A-

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kesintisiz çalışmalarını sürdüren ve ekipleri dönüşümlü olarak 24 saat sahada tutan İskenderun Belediyesi, hem çalışanlarının hem de vatandaşların sağlığını düşünerek hareket ediyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatıyla kadın kültür merkezinde görevli uzman eğitmenler ve kursiyerler tarafından üretilen cerrahi maskeler, çocuklar ve yetişkinler ile risk grubunun kullanımına sunuldu.

‘EN KALİTELİ KUMAŞTAN ÜRETİLİYOR’
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Corona virüs enfeksiyonunda sağlık camiamıza, risk altındaki vatandaşlarımıza ve halkımıza destek olmak amacı ile maske üretimine başlamış bulunmaktayız. Belediyemize bağlı kadın kültür merkezinde görevli uzman eğitmenler ve kursiyerlerimiz tarafından üretilen cerrahi maskeler, çocuklarımız ve yetişkinler ile risk grubuna ulaştırılacaktır. Üretilen maskeler en kaliteli kumaş kullanılarak sterilizasyon işlemi yapılmasına ve uzun süreli kullanıma uygun olarak hazırlanmaktadır” dedi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.