enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5885
EURO
34,7950
ALTIN
2.509,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
33°C

İSKENDERUN İL, YÖNDEN VALİ OLMALI

04.03.2021
20
A+
A-

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği’ne (AKİYAD) nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette AKİYAD Kurucu üyelerinin yanı sıra, kentin saygın ve güçlü kalemlerinden bazıları da hazır bulundu. AKİYAD’ın kuruluş süreci ve amaçları konusunda Kaymakam Yönden’e bilgi aktaran Başkan Veysel Cıncık, bölünme değil, büyüme hedefi ile yola çıktıklarını belirterek, “Kentimizin gelişmişliği ve güçlü ekonomisi ile her daim gurur duyuyoruz. Ancak şu bir gerçek ki, en yakınımızdaki il ve ilçeler ile, haberleşme ve iletişim konusunda önemli eksiklerimiz var. AKİYAD’ın öncelikli amacı, Akdeniz bölgesindeki haberlerin, olayların ve gelişmelerin paylaşılması suretiyle diyaloğun güçlenmesini sağlamaktır. Gazetecilik etik ilkelerinden taviz vermeyen, tarafsız, Devletine saygı, Milletine sevgi dolu yürek taşıyan tüm meslektaşlarımızı AKİYAD çatısı altında toplamaya gayret gösteriyoruz. Temennim, İskenderun’un İl, değerli Kaymakamımız İskender Yönden’in de Vali’miz olmasıdır” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının eleştiri ve toplumsal olaylara bakış açısına her daim önem verdiğini vurgulayan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, özellikle pandemi sürecinde, Hatay Vali’miz sn. Rahmi Doğan’ın talimat ve yerinde kararları ile etkin çalışmalar yaptıklarını belirterek, “İskenderun’u ve İskenderun’luları seviyorum. Kentin menfaatleri doğrultusunda tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Zor bir coğrafyada görev yapmamız, sayın Vali’mizin çözüm odaklı istişare ile doğru kararlar alması sayesinde hizmet şevkimizi arttırıyor. Basın mensuplarımızın yapmış olduğu haberleri takip ediyor, görüş, öneri ve eleştirilerini dikkate alıyoruz. AKİYAD’ın, bölgesel diyalog ve haber paylaşımı konusundaki amacını önemsiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.