enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3267
EURO
35,0819
ALTIN
2.298,64
BIST
8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
25°C
Hatay
25°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

İskenderun Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Protokolü İmzalandı

29.07.2020
25
A+
A-
Hatay Valisi Rahmi Doğan, hayırsever  insanı Ersin Şahin ile İskenderun ilçesinde yapılması planlanan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okul binası yapımı ile ilgili protokol imzaladı.
İskenderun Valilik Çalışma Ofisinde imzalanan protokolde Vali Rahmi Doğan ve hayırsever iş insanı Ersin Şahin’in yanı sıra Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu hazır bulundu.
Protokol imza töreninde konuşan Vali Doğan, “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, gençlerimiz bizler için çok değerli. Onların da vatanına milletine hayırlı birer birey olabilmeleri hiç kuşkusuz ki alacakları eğitimden geçmektedir. Bizler gençlerimizin kaliteli eğitim alabilmeleri adına çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. Tabi Bizlerin yapmış olduğu çalışmalar dışında hayırsever iş insanlarımız da bize bu konu da yardımcı oluyor. Ersin Bey’i artık yakinen tanıyoruz. Çünkü bizim görevde bulunduğumuz süre içerisinde daha önce de birkaç protokol imzaladık kendileriyle. Sağ olsun hayır işlerinde bizlere sürekli destek sağlıyor. Bugün de İskenderun için 60 yataklı bir öğretmen evi protokolü imzalayacağız ve yapımı tamamlandıktan sonra da Milli Eğitim Müdürlüğümüze devredeceğiz” dedi.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.